Nori ez zaizkio pizzak gustatzen? Hala ere, ohitura dugu beti egindakoak erosteko eta...zergatik ez dugu gure gustoko pizza pertsonalizatua egiten? Hemen uzten dizuet aukera bat.
- 300g irin
- 5g okindegiko legami
- Ur epel basokada 1
- 1 eta 1/2 goilarakada olio
- Gatza
- Pizzarentzat osagaiak
Prozesua:
Legamia ur epeletan jarri, eta nahastu disolbatu arte. Utzi pixkatean espumatxoa atera arte.
Irina,
olioa, gatza eta ur+legamia ondo nahastu. Behar adina ur edo irin
gehitu, masa behatzetatik separatzen den arte. Ondo landu. Ontzi batean
jarri, trapu batekin estali eta leku epel batean utzi 1 ordu inguru
(hazi dadin).
Orea labeko ontzi batean ondo zabaldu, nahi diren osagaiak gainean jarri eta labean egin 220ºCtara 20 minutu inguru.
GU ANIMATU EGIN GARA! EZ ZAIGU BATERE TXARTO ATERA...MINUTUAK AURRERA PASA ZAIZKIGU NAHI GABE..BAINA ALA ERE GOXO-GOXO ZEGOEN! HURRENGORAKO HOBETO!
ResponderEliminar